RockStation

Kingdom Of Sorrow - Kirk Windstein megbirkózik a józansággal

2010. augusztus 14. - sunthatneversets

Kirk Windstein gitáros/énekes, aki saját csapata a Crowbar mellett a Down-ban és a Kingdom Of Sorrow-ban is zenél bejelenttete, hogy a Kingdom Of Sorrow nélküle lép fel jópár Ozzfestes bulin és két klubkoncertet is nélküle bonyolítanak. Az ok prózai: 25 év a rockszakmában áldozatokkal is jár, így Windstein most az Anonim Alkoholisták programjának segítségével akar új eletet kezdeni.

A piálás most már gátol abban, hogy a lehető legegészségesebb, és zenészként a lehető legjobb legyek. Jó móka volt ez az egész, de készen állok arra, hogy megbirkózzam a józansággal - mondta Windstein.

Windsteint a koncerteken a Type O Neagative gitárosa Kenny Hickey helyettesíti. A Kingdom Of Sorrow legutóbb Behind The Blackest  Tears címmel jelentkezett új koronggal.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr982220712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum