RockStation

Room Of The Mad Robots - Ozzy előtt a BS-ben

2010. szeptember 03. - sunthatneversets

A következő hírt kaptuk az Őrült Robotoktól:

Örömmel tudatjuk veletek, hogy az a megtiszteltetés ért minket, hogy október hó 4. napján, a Papp László Budapest Sportarénában izzíthatjuk fel a színpadot a méltán legendás Ozzy Osbourne ősapánk koncertje előtt. Közel 10 éves küzdelem utan jön el hazánkba Ozzy Mester. Minden rendes metalosnak ott a helye, ha lehet már a kapunyitáskor:)

Szeretnénk értesíteni kifinomult fémízlésű pajtásainkat, hogy a zenekar első videóklipje - mely a Toxic Spiral Time címet viselő nótára készült - immáron nyilvánosan megtekinthető itt. A zenekar egyébként a Watch My Dying őszi turnéján lesz az előzenekar. A következő varosokban biztosan felbukkannak: Győr, Tatabanya, Gyöngyös, Bp, Dunaújváros, Kazincbarcika, Debrecen, Nyíregyháza.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr962268501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum