RockStation

Insane - Megvan az új gitáros

2010. szeptember 17. - sunthatneversets

Érsek Gábortól kaptuk az alábbi híreket:

Sokan már elvileg tudtok róla, hogy Norman pár héttel ezelőtt elhagyta a zenekart, majd Balogh Dani barátunk ugrott be a helyére. Amikor ez történt, azt ígértük hamarosan megtudjátok, hogy ki lesz az új gitáros. Ez a nap is eljött, így örömmel jelenthetjük, hogy Szakonyi Balázs fog ezen túl velünk zenélni. Őt korábbról a Brigád majd Skru zenekarokból ismerhetitek. Amikor Norman lelécelt, ültünk a próbateremben és próbáltunk agyalni, hogy ki lehetne olyan ember, akit már ismerünk, jóban vagyunk vele és illene hozzánk, majd egyik pillanatról a másikra beugrott Balázs neve. Akár hiszitek akár nem, egyértelműen mind a négyen rá gondoltunk és nem volt semmilyen más jelölt. Neki köszönhetően megújult az összes közösségi oldalunk, szóval érdemes ellátogatni és nézelődni már csak az új zenekari fotók miatt is, amiket pedig Szabó Balázs barátunk készített.
Bazsi első koncertje október elsején lesz velünk Zalaegerszegen, ahonnan a nagyszabású Royal Flush turné startol a Depresszió, a Road, a Superbutt és a Wrong Side Of The Wall zenekarok társaságában. A turné előtt még elrepülünk egy kisebb körútra Hollandiába, majd újult erővel fogunk belecsapni a hazai országjárásba!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr802302375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum