RockStation

Klipözön - Alice In Chains, Firewind, Halford és Terror videók [VIDEJÓ EXTRA]

2010. szeptember 18. - sunthatneversets

Az Alice In Chains visszatérő albuma már egy éve jelent meg. Most a lemez egyik legjobb nótájához az Acid Bubble című szerzeményhez készült meglepően látványos klip.


  

A görög Firewind új albuma október végén jön, a korábban már hallható World On Fire című dalhoz pedig itt az első hivatalos videó.

 

Rob Halford bácsi most saját, Halford névre hallgató cspatával riogat. A banda új lemeze szeptember 27-én jelentik meg Halford IV - Made Of Metal címmel, melyről a címadóra készült klip. Felhívom a figyelmet a mindent alulmúló kezdésre.

 

A végére egy igazi bal csapottat hagytunk, hiszen a Terror igazi arcbamászós hácével kényeztet minket. Ez itt a Stick Tight a Keepers Of The Faith című új albumhoz.

 


 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr742304120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum