RockStation

Wackor – Őszi ingyenes turné, letölthető új nóta

2010. szeptember 21. - sunthatneversets

Hosszú idő után Slayercsabi jelentkezett az alábbiakkal:

Az utóbbi 1- 1,5 évben volt itt válság, árvíz, stb.., mi meg ültünk tanácstalanul a saját kis mikro-problémáinkkal az amúgy is vegetáló zenekarunkkal, hogy akkor most mi legyen, hogy kéne segíteni a derék magyar embereken, ha már egyszer mi is hazánk fiai vagyunk.
Így merült fel a „”válságkezelő metal csomag” ötlete, vagyis, hogy csináljunk egy INGYENES turnét az országban, így amellett hogy mártírkodhatunk egyet, mi magunk is terápiás kezelésben részesülünk :-)

Az sem mellékes, hogy a 3. Wackor nagylemez nótáinak zöme már többé-kevésbé összeállt, így a koncerteken 2-3 új gyalulós koncertnóta biztos felbukkan majd. Mivel ez az ingyenes turné dolog eléggé egyedülálló kezdeményezés nemhogy itthon, de a nagyvilágban is, szinte minden klub örömmel fogadta az ajánlatunkat. Nekünk csak annyi volt a feltételünk, hogy a srácok ingyen jöhessenek be a bulikra. Nem csak a kluboknak tetszett a dolog, hanem sok hazai zenekar is megkeresett minket, mint a Remorse, Septicmen, stb.., így bővült szép lassan „utazó fesztivállá” a dolog.

A metal minden alfaja képviseltetve lesz: rock ’n roll, klasszikus metal, black metal, magunkfajta ultraszemétmocsok metal, stb…, úgyhogy szép lassan el lehet kezdeni melegíteni a bulikra, hogy együtt mutathassuk be a középső ujjunkat minden távolmaradónak. Ne feledjétek: belépő NINCS, tehát kifogás sincs!

Fontos még, hogy a  (tavasszal) megjelenő 3. nagylemezünkről letölthetővé tettük a "Favourite Excuses" munkacímet viselő vadonatúj zúzdát, demo verzióban. A felvétel a Bit-Beat King stúdióban készült, Miki keze alatt. Ezt a dalt, pár másik új nótával együtt, már tolni fogjuk az őszi-téli ingyenes turnén is. A honlapunkon az ingyenes turnéról, az estéről-estére változó programról, zenekarokról – folyamatosan frissítve – minden információt megtaláltok.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr202310595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum