RockStation

Shrinebuilder a Dürerben [KONCERTAJÁNLÓ]

2010. október 02. - sunthatneversets

Egy igazi underground rockfanatikusnak elég lenne csak annyit leírni, hogy november 17-én a Dürer Kertben egyszerre lesz színpadon Scott Kelly (gitár-ének), Al Cisneros (basszusgitár-ének), Dale Crover (dob) és Scott „Wino” Weinrich (gitár-ének), és máris veszi a jegyet a bulira. Aki nincs ennyire képben, hogy névről felismerje a négy férfiembert, annak elmondjuk, hogy ők olyan zenekarokban zenélnek főállásként, mint a Neurosis, a Saint Vitus, a Melvins, az Om vagy a Sleep, de régebben még olyanokban is megfordultak, mint az Obsessed vagy a Spirit Caravan. Tehát mondhatjuk ez egy underground supergroup, ami csupán hobbiból jött létre, a zenekar nevét viselő lemezt is pár nap alatt jammelték fel, és valószínűleg a koncert is ehhez hasonló örömzenélés lesz. Zeneileg is olyan az egész, mint az anyazenekarok keveréke, szóval amolyan doom-stoner-sludge-rock. Igazából az egész koncerttől nem kell nagy megfejtést várni, itt olyan korszakalkotó legendák állnak majd a színpadon, akiket egyszer az életben látni kell, szóval ez a koncert kötelező. Ennyi.

2010. NOVEMBER 17., BUDAPEST @ Dürer Kert
SHRINEBUILDER (USA)
Kezdés: 19.00

Belépő: elővételben 4.000 Ft, helyszínen 5.000 Ft Jegyelővétel: Underground Store (Bem József u. 22.), The Lab (Király u. 48.), Teenage Riot Store (József krt. 18.), Speed Westend, Hammer Zenebarlang, CD Pince, Headbanger, Dürer Kert, concerto.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr262338001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum