RockStation

Room Of The Mad Robots - Ozzy után, EP előtt!

2010. október 12. - sunthatneversets

Így egy héttel Ozzy fater látogatása után, csillapodott kedélyállapottal, remegő szívünk feldolgozottnak tekinti a történteket, miszerint részesei lehettünk egy nem mindennapi bulinak. Felemelő érzés volt játszani ezen a gigászi helyen, több ezer ember előtt, ráadásul a metál élő legendájával egy színpadon. A szervezés remek volt, külön köszönet Vedres Hajninak, akinek személyében remek embert ismerhettünk meg. Igazán emelkedett (tudat)állapotban távoztunk a helyszínről, nagyszerű emlék marad mindegyikőnk számára. Külön köszönet a remek közönségnek!

A következő jelentősebb esemény a zenekar háza táján, hogy október hónapban készülünk felvenni egy négy számos kislemezt. A keverési munkálatok befejezésének várható idejét nem lehet pontosan megbecsülni, de idén biztosan kész lesz az EP.

A zenekar myspace-es és facebook-os oldalán is nyomon követhetitek a bandával kapcsolatos történéseket, eseményeket, úgyhogy csak klikk-klikk-klikk!!!:

A Toxic Spiral Time című nótára íródott klippet, ha valaki netán nem találná, itt tekintheti meg:

 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr682363652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum