RockStation

Ozzy és a neandervölgyi ember

2010. október 26. - sunthatneversets

A Fox News tegnap reggeli hírműsorában egy interjú volt hallható Nathan Pearson-nal a Knome kutatócég kutatási igazgatójával, akiknek az volt a feladatuk, hogy Ozzy Osbourne vérmintáját és DNS-ét elemezzék. A kutatás célja  hogy kiderítsék, hogy Ozzy bátyó, hogy lehet még életben a korábbi években ipari mennyiségben fogyasztott alkoholtól és kábítószertől.

Nos kiderült, hogy egy átlagemberhez képest hatszoros hajlam van a génjeiben az alkoholizmusra, így sokkal több alkoholt tud a szervezete feldolgozni, mint egy egyszerű földi halandónak. A drogoknál  ez az arány csak 1,3 szoros.  A vizsgálat megállapította továbbá, hogy Ozzy DNS-e nagy hasonlóságot mutat a nenandervölgyi  ősemberével, illetve hogy kimutathatók benne az ókorban kitört vulkán a Vezúv áldozatainak DNS-ei is.
 
Ozzy minderre csak annyit mondott: Ha az ókori Osbourneék annyi alkoholt ittak volna, mint én, akkor simán átvágtak volna a láván és nem halnak meg.

A vizsgálat 40.000 dollárba került.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr322400470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum