RockStation

Klipözön: Grand Magus, Apocalyptica, This Or The Apocalypse és Municipal Waste videók [VIDEJÓ EXTRA]

2010. október 27. - sunthatneversets

Hosszabb szünet után újra jelentkezünk. Lesz svéd pöröly, finn csellisták, amerikai thrash és metalcore.

A svég Grand Magus ötödik lemeze Hammer Of The North cíímel jött ki idén. Elkélszült a második klip is hozzá, mégpedig az At Midnight They'll Get Wise című dalra, mely ugyanúgy imidzs klip mint az előző. A dal amúgy nagyon klafa.

A finn Apocalyptica jövő februárban érkezik hozzánk, egészen pontosan 23-án a Petőfi Csarnokban adnak koncertet. A nyár végén kijött 7th Symphony című lemezhez már megszámolni is nehéz hány klip jött ki, most itt az újabb a Not Strong Enough című tételre, melyben a Shinedown énekese Brent Smith vendégeskedik.

 

Az amerikai Municipal Waste mindig is vicces kedvű zenekar volt. A Massive Aggressive című lemez Wolves of Chernobyl című dalához készült videóban sem hazudtolják meg önmagukat.

A végére egy kis metalcore szintén az Államokból. A This Or The Apocalypse nemrég adta ki harmadik lemezét Haunt What's Left címmel. Erről a Charmer című dalra készült videó.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr122402108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum