RockStation

Megvan a Lordi új dobosa

2010. november 03. - sunthatneversets

Ahogy arról már minden rajongó értesülhetett, nem sokkal a Babez For Breakfast turné kezdete előtt Kita, a Lordi zenekar dobosa úgy döntött, énekesi poszton folytatja pályafutását és saját zenekarával benevez a jövő évi Eurovíziós Dalfesztiválra, valamint ezzel együtt a Lordi kötelékéből is kilép. Mr. Lordi nem esett kétségbe és azonnal új családtag után nézett, ennek eredményeképpen megszületett Otus!

„Nem vagyunk egészen biztosak abban, hogy ki, vagy mi Ő… Ő egy hentes, egy hóhér, egy idegen és egy zombi. Kemény fickó és határozottan az egyik legrondább tagja a családnak!” - jellemezte a zenekarvezető az jövevényt. A csapat az elmúlt napokban gőzerővel próbált, hiszen a héten, Szentpéterváron elindul a show, amely november 17-én érinti fővárosunkat!

Babez For Breakfast Tour 2010
Lordi
2010. 11. 17.
Petőfi Csarnok 20h.
Jegyár: 6.900.-

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr902418677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum