RockStation

Napokon, Shell Beach & Esti Kornél @ Corvintető [KONCERTAJÁNLÓ]

2010. november 29. - sunthatneversets

December 2-án történelmi pillanat tanúja lehet a Corvintetőre látogatók sokasága. Itt mutatja be frissen megjelent Are you happy címre keresztelt első nagylemezét a Napokon zenekar. Az elmúlt 4-5 év zenei összegzését, esszenciáját tartalmazó korong dalai különleges utazást kínálnak a hallgatóknak. A koncert gerincét az album dalai alkotják majd, de a zenekar ígérete szerint már ízelítőt kaphatunk a jövőből is – a nyughatatlan lelkületű, különös ívekkel, hangulatokkal megbolondított progresszív rockot játszó csapat ugyanis már most új anyagon töri fejét.

Az ígéretes este nívóját két remek banda emeli tovább, a stúdióból erre a koncertre kiszökő Shell Beach, akiknek készülő új albumát feszült kíváncsiság övezi, valamint napjaink egyik leginvenciózusabb, fölfelé törekvő, ifjú zenekara az Esti Kornél.

A jó hangulat garantált, egy igazán izgalmas és színes koncertcsomaggal gazdagodhat az, aki december 2-án fölsétál a tetőre! A koncertek 20.30-kor kezdődnek.

Koncertek után Top Crews party: Metha (Breakbeat Massive), Headshotboys (Kollektiva)

Shell Beach, Napokon lemezbemutató, Esti Kornél
2010. december 2., Corvintető
Helyszín: VIII. Blaha Lujza tér 1-2., Corvin Áruház, bejárat a Somogyi Béla utcából
Kezdés: 20:30
Jegyár: 500,- Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr72480881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum