RockStation

December 17-én jelenik meg a Crossholder első lemeze

2010. december 01. - sunthatneversets

A 2008-ban alakult zenekar koncepciója egy regényen alapszik, melynek címe Crossholder, az idő fogságában és amely Gondosch János (Güzü) alkotása. A koncerteken a rajongók lényegében a regény zenei megelevenedésének lehetnek tanúi. A lemez New Yorkban lett masterizálva és a Nail Records gondozásában jelenik meg. A zenekar 3 dalt angolul is rögzített, hiszen erre a különleges projektre már külföldi érdeklődés is tapasztalható. A Crossholder megalakulása óta már sok neves fesztiválon vett részt, többek között a Metalfest-en, a Szeptemberfeszten, a Káosz fesztiválon és  túl van már több mint 100 klubkoncerten.

A lemezbemutató koncert a megjelenés napján, december 17-én lesz a Crazy Mama clubban, olyan sztárvendégekkel, mint Varga Miklós (Pandora's box-örökös tag), Kálmán György (Dinamit), a Tűzmadár és az Időgép zenekar. Fellép még Kiss Zoltán ( Iron Maidnem, Nemezis) és Nachladal István ( Nahi, ex-Wisdom ) akiknek a  tolmácsolásában az angol nyelvű dalokat hallgathatjuk meg. Az alapötletet adó regény megjelenése karácsonyra várható, melyhez a Crossholder, az idő fogságában című lemez ajándékként lesz csatolva.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr912485901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum