RockStation

Akusztikus Insane EP

2010. december 22. - sunthatneversets

Az Insane-ből Érsek Gábor jelentkezett:

Először is köszönjük Mindenkinek az egész éves támogatást! Idén is sikerült szép „ámokfutást” végezni, hiszen 91 koncerttel zártuk a 2010-es évet. Mivel új teljes lemezzel még nem jelentkeztünk az Our Island – Our Empire lemez óta, így csináltunk egy akusztikus EP-t, hogy megmutassuk ezt az oldalunkat is.
A kislemez december 22-én 14:00-tól letölthető innen: www.insanemusic.hu , természetesen ingyen! Az EP-hez egy kisfilm is készült, amit itt tudtok megnézni. Ha már itt jártok, az oldalon kérjük, hogy iratkozzatok fel a hírlevelünkre.
Most mi is egy pici szünetet tartunk, de január 22-én visszatérünk egy fergetegesnek ígérkező ingyenes buli keretein belül, ahol az Idoru-s barátainkkal fogunk a húrok közé csapni a Dürer Kertben. Kellemes Karácsonyt Nektek!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr322531629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum