RockStation

Óriás, Turbo & Kollaps @ Corvintető [KONCERTAJÁNLÓ]

2010. december 23. - sunthatneversets

A tavalyi nagysikerű közös év végi koncertet követően ismét együtt búcsúzik az óévtől a Corvintető színpadán az Óriás és a Turbo. A szinte párhuzamos karriert futó fővárosi kedvenceknek minden oka meg van a pezsgődurrogtatásra, nagyszerű évet zárnak és az utóbbi időben asztalra tett anyagaik még tökösebb jövőt mutatnak.

Előttük azonban minden idők első hard wave bandája a Kollaps, egy moszkvai glam énekes-gitáros, Oleg „Tooff” Zubkov és egy mexikói gitáros, Stanislav Lemmy találkozásából jött létre. A zenekar fennállása alatt több tagcserére is sor került, de a legújabb felállás kiegészülve Golovics Ferenccel (dob, ex-the puzzle) egy ízig vérig trió formáció.

Másodikként a Fonogram díjas Turbo lép a Corvintető vadonatúj színpadára. A tavasszal megjelenő második nagylemezéről egy dalt már kiszivárogtató banda nemrégiben együtt zenélt az Anathema és a The Gathering zenekarok egykori, csodálatos énekesnőjével, Anneke van Giersbergen-nel. A közös munkának folyatatása várható, de addig is gőzerővel készülnek a dalok a tavasszal megjelenő új Turbo albumra.

Pszichedélia után pedig az októberben Példák hullámokra címet viselő nagylemezét megjelentető és annak országos turnéját már részben maga mögött tudó Óriás zenekar adja év végi koncertjét. A remek fogadtatásban részesülő lemez nemcsak a közönség, de a szakma szeretetét és elismerését is élvezi.

Koncertek után Rabbi Williams, azaz az underground zenészcelebritás Pándi Balázs pörgeti lemezeit.

Kollaps, Turbo, Óriás
Időpont: 2010. december 30.
Start: 20:30
Helyszín: Corvintető (VIII. Blaha Lujza tér 1-2., Corvin Áruház, bejárat a Somogyi Béla utcából)
Jegyár: 1000,- Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr962533955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum