RockStation

Cadaveres - Buék!

2010. december 31. - sunthatneversets

A banda jelentkezett az alábbiakkal:

 

Szeretnénk köszönetet mondani nektek, a rajongóinknak az egész éves támogatásért. Sok minden történt 2010-ben. Megújult a Cadaveres, elkészült a harmadik lemezünk, Mindstream címmel és rengeteg koncertet adtunk egész Európában. Körvonalazódnak a jövő évi fellépéseink időpontjai. Az viszont már most biztos, hogy február 18-án játszunk Budapesten legközelebb a Dürer Kertben, míg a Bloodiest terror grouppal március 14-én a Metal Meets R’nR bulin az A38 Hajón. Ha január 15-ig rendeltek MindStream CD-t, MindStream pólóval együtt, akkor minden rendelés mellé Bloodiest CD-t adunk ajándékba!
 
Itt van néhány kritika az albumról: heavymetal.hu, rockstation, viharock.  Egy rádió interjú pedig itt.

Mindenkinek Boldog Új évet Kíván a Cadaveres zenekar!!! Ma meg menjetek el a Kék Yukba, a Watch My Dyingos kollegákkal Szilveszterezni. Még az is lehet, hogy mi is felbukkanunk… Illa berek nádak erek, itt jönnek a Candaverek…

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr172550141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum