RockStation

Nem lesz Manowar koncert márciusban

2011. január 21. - sunthatneversets

Bizonyára enyhe szívinfarktust fognak kapni a Manowar hazai rajongói, de márciusban mégsem lesz koncert a szervező Livesound közleménye szerint:

Rossz hírünk van a Manowar rajongóinak: hiába egyeztettünk hosszan és kitartóan, az előzetes hírekkel ellentétben mégsem lesz Manowar koncert Budapesten márciusban, mivel  nem akadt egyetlen olyan magyarországi biztosítótársaság sem, mely hajlandó lett volna biztosítást kötni a  koncertre. A biztosítók alaposan átböngészték az internetes fórumokon a lehetséges koncerthez kapcsolódó hozzászólásokat, s mivel tudomásuk szerint a Manowar a korábbi években több koncertet is lemondott "technikai okokra" hivatkozva, túlságosan kockázatosnak ítélték meg a helyzetet.  Biztosítás nélkül sem a szervező, sem a Manowar nem vállalja koncertet. Rendkívül sajnáluk, hogy az előzetes hírek ellenére sem tudjuk ezt a programot megvalósítani! Köszönjük a rajongók megértését!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr602603591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum