RockStation

Kétlábon‐járó metal‐ és partygépezet a Dürerben [KONCERTAJÁNLÓ]

2011. január 25. - sunthatneversets

2011. február 6‐án újra vendégül láthatjuk a Washington DC‐ből származó, kétlábon‐járó metal‐ és partygépezet Darkest Hour brigádját. A zenekar előszeretettel fordul meg hazánkban, hiszen 2001‐es bemutatkozásuk óta ez lesz a tizedik magyarországi fellépésük. Nemcsak mi ünneplünk így gyönyörű jubileumot, hanem a zenekar is, hiszen ezen Európa turné hivatott megünnepelni 15 éves fennállásukat.

A Darkest Hour úgy gondoljuk nem szorul bővebb bemutatásra, hiszen az imént említett 10 közös év, valamint a tény, hogy a zenekar újra meg újra visszatér Budapestre, önmagáért beszél. A turné remek előzenekarokat is tartogat a zenerajongók számára, hiszen 2008‐as, A38 hajós koncertjük után újra Budapestre látogat a kanadai Protest The Hero, napjaink egyik legizgalmasabb zenekara, metal, hardcore és punk progresszív hibridjeként is csak nehezen körülírható zenéjükkel. A turné vendége még a chicagói Born Of Osiris, illetve a norvég Purified In Blood, a turné főzenekaraihoz méltóan kíméletlenül kemény zenével érkeznek mindketten, hogy teljessé tegyenek egy felejthetetlen estét.

2011. február 6. Budapest @ Dürer Kert
DARKEST HOUR (USA)
PROTEST THE HERO (CAN)
BORN OF OSIRIS (USA)
PURIFIED IN BLOOD (N)
Belépő: 4.500 Ft (bolti elővétel) / 5.200 Ft (online elővétel január 22‐ig) / 5.900 Ft (január 23‐tól, valamint a helyszínen)
Jegyelővétel: Underground Store (Bem József u. 22.), Teenage Riot Store (József krt. 19.), The Lab (Király u. 48.), Westend Speed, Dürer Kert, Eventim.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr572611500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum