RockStation

A Slipknot énekese lesz a Velvet Revolver frontembere?

2011. január 31. - sunthatneversets

Beindult a pletykagyár. Azok után, hogy a Slash, Duff McKagan, Matt Sorum, Dave Kushner összetételű Velvet Revolver még Karácsony előtt tartott énekes meghallgatásokat, olyan nyilatkozatok láttak napvilágot, hogy találtak valakit, aki mindenkinek nagyon tetszik, de egyelőre nem lesz bejelentés, mert csak ismerkedési fázisban vannak az énekessel, aki egyébként ismert személyiség és fiatalabb a Velvet Revolver tagjainál.

A Billboard magazinnak adott interjújában Corey Taylor a Slipknot és a Stone Sour énekese a kérdésre, miszerint ő lesz-e Scott Weiland utódja nagy nevetéssel válaszolt és azt mondta, hogy „Folytatása következik!”, de nem volt hajlandó több szót ejteni a témáról. Mindenesetre, ha igaz a feltételezés, akkor is elég nehézkes lesz a közeli jövőben a közös munka, hiszen az énekes jelenleg a Stone Sour-ral turnézik, nyáron pedig a Slipknot élén lesz elfoglalt egy rakás európai fesztiválon.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr942626070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum