RockStation

Salvus: Kész a lemez, kész a klip!!!

2011. február 10. - sunthatneversets

A Salvus zenekartól kaptuk az alábbi hírt:

Hosszú, odaadó csapatmunka és a legjobb eredményre törekvés megkövetelte a lemez megjelenésének kisebb csúszását, de annál nagyobb örömmel jelenthetjük be, hogy az anyag kész van, elérhető! A lemez bika hangzását Vári Gábornak, a szemplerek elkészítését Hocza "Igor" Róbertnek, a borító-booklet tervezést Horváth Zoltánnak, az új honlap arculatát pedig Pötörke Gábornak köszönhetjük.

Jó hír a hallgatóságnak, hogy az Önharckép című új lemez teljes egészében letölthető honlapunkról: www.salvusmusic.hu. Nem feledkeztünk meg a gyűjtőkről sem, így limitált példányszámban eredeti, booklettel ellátott, dedikált CD lemez formában is beszerezhető az anyag, a megrendelés részletei szintén honlapunkon. A lemez egyik ellenállhatatlan darabját képi világgal is megspékeltük, a Ketten Egyedül című számra a Rendermedia közreműködésével még november végén klipet forgattunk, mely szintén most debütál:

 



Ezúton is köszönetet mondunk a Rockerek.hu-nak és Dusa Tibornak a minőségi munkáért és elképzelésünk megvalósításáért. A lemez alkotó fázisa tehát lezárult, várjuk a véleményetek, visszajelzéseiteket. Találkozzunk a február 18-i lemezbemutatón a Dürer kertben!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr282650139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum