RockStation

Foo Fighters - Jön a lemez, itt a klip

2011. február 16. - sunthatneversets

Az ex-Nirvana dobos Dave Grohl Foo Fighters nevű zenekara már hetedik stúdióalbumával rukkol elő április 12-én. A lemez Wasting Light címmel kerül a boltokba a Roswell/RCA gondozásában.

Az albumon a következő dalok kaptak helyet: 01. Bridge Burning, 02. Rope, 03. Dear Rosemary, 04. White Limo, 05. Arlandria, 06. These Days, 07. Back & Forth, 08. A Matter Of Time, 09. Miss The Misery, 10. I Should Have Known, 11. Walk

Az album producere a legendás Buth Vig volt. Van már segg-szétrúgós VHS klip is, a White Limo című dalhoz, melyben feltűnik a komplett zenekar egy fehér limuzinban, de itt van Grohl felesége Jordyn is. A vezetés közben vedelő sofőr pedig nem más, mint Lemmy a Motörhead-ből.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr122664491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum