RockStation

Klipözön: Darkest Hour, Whitesnake, Mastodon és Road videók [VIDEJÓ EXTRA]

2011. február 17. - sunthatneversets

A pár napja Magyarországon is koncertező Darkest Hour új lemeze február 22-én jelenik meg The Human Romance címmel. Erről a Savor The Kill című darabra készült jó nős, farkasos, együtt zenélős videó. 

 

 

A Whitesnake új lemezéig még egy hónap van hátra. A Forevermore című lemezről a Love Will Set You Free-re készült nem túl fantáziadús videó, melyből egy dolog kiderül, mégpedig az, hogy David Coverdale öregszik.

 

 

Mint azt korábban megírtuk a Mastodon koncert dvd-vel jelentkezik március 15-én Live At The Aragon címmel, melyről itt a legutóbbi stúdióalbum a Crack The Skye egyik húzódala az Oblivion.

 

 

A domoszlói Road még tavaly adta ki Embertemető című albumát, ami sajnos nem ért el hozzánk. Viszont az Oroszlán Szonja vendégszereplésével készült Nem Elég című dalra forgatott klip most sok emberhez elérhet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr482666251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum