RockStation

Mastodon headlinerként a Hegyalján

2011. február 21. - sunthatneversets

A Hegyalja Fesztivál évről-évre kitesz magáért és mindig egy szinttel tovább lép. Idén már most tudhatók az első nagyobb nevek. A fesztivál headlinere az atlantai Mastodon lesz, akik ráadásul egy igazán látványos színpadképpel készülnek. Fellép többek között a finn Amorphis, akiknek új albuma a tervek szerint akkorra már kint lesz, a felturbózott AC/DC, azaz a szintén ausztrál Airbourne. Jön a Pennywise Téglás Zolival a mikrofonnál, a Deicide, akiknek To Hell With God címmel most jelent meg új lemezük, de itt lesz a német Heaven Shall Burn is.

Lesz még Beardyman & Nathan Flutebox Lee, Elit Force és John B., de természetesen a hazai előadók sem maradhatnak ki, mint például Ákos, a Kiscsillag, a Tankcsapda, az Irie Maffia, a 30Y, az Edda, a Subscribe, a Depresszió vagy a Dalriada. Több fellépővel még zajlanak a tárgyalások. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr712677868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum