RockStation

Grand Mexican Warlock lemezbemutató a Szikrában vendégekkel [KONCERTAJÁNLÓ]

2011. március 02. - sunthatneversets

... És igen, ezt is megéltük! A Grand Mexican Warlock bemutatja Aeons című első nagylemezét a budapesti Szikra Cool Tour House-ban! A zenekar ezen az estén lezár egy korszakot és egyben új fejezetet nyit. Először fordul elő, hogy a lemezt teljes egészében eljátsszák, de sanszos, hogy utoljára, hiszen javában íródnak az új dalok, melyek apránként bekerülnek majd a repertoárba. Így aki élőben is szeretné az Aeons dalait hiánytalanul végighallgatni, annak a megjelenés erősen ajánlott.

De nem csak a GMW-ről szól az esemény, hiszen itt lesz még a Beat Dis, akiket a legjobb magyar triphop zenekarként tartanak számon kishazánkban, ám élő teljesítményük túlmutat a kategórián, a produkció szinte punkosan energikus, izgalmas elektronikus megoldásokkal, a frontember Csigit kiegészítő vendég énekes hölgyekkel együtt simán libabőrözést okozó élmény.

A Jazzékiel fellépése talán nem is annyira meglepő, ugyanis kettős átfedés is van a GMW tagságával. A 2009-ben megjelent Holy Shit album után a srácok most új lemezen dolgoznak, hogy mikor lát napvilágot, arról még nincs info, de a jelek szerint minden eddiginél sötétebb irányba haladnak. Hegyi Áron filmzenébe illő zongora témái és Jakab Peti szövegei felkavarják az embert, élőben pedig letaglóznak.

A bemelegítésről a pár hónapja ismét aktív Apey & The Pea gondoskodik, akik megmutatják, hogy trió felállásban is lehet nagyot szólni. Nehezen kategorizálható zene az övék, de Soundgarden és Alice In Chains kedvelő stonereknek mindenesetre kötelező. Heteken belül, még a Szikrás koncert előtt megjelenik új EP-jük, minden bizonnyal zömében erről hallhatunk dalokat.

Akinek mindez nem lenne elég, a koncertek után Dictator és Hussar húzza majd a talpalávalót, könnyed levezetéseként az átlagosnak semmiképp nem nevezhető hétfő estének. Másnap ugyebár március 15., nincs suli, nincs meló, kivéve a tüntetésen hot-dogot áruló büféseknek.

2011. március 14.
SZIKRA Cool Tour House
1066 Budapest, Teréz körút 62.
Apex And The Pea
Beat Dis
Grand Mexican Warlock Aeons lemezbemutató
Jazzékiel
Dictator & Hussar
Jegyek elővételben és a koncert napján 21:00 óráig 1200 Ft-os áron válthatók.
21:00-től 1500 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr462705264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum