RockStation

Metalfest 2011 - Még két banda: Misery Index, Milking The Goatmachine

2011. március 03. - sunthatneversets

Újabb két csapat jelentkezett be a 2011-es Metalfestre, amely idén is Csillebércen kerül megrendezésre, az időpont június 3-4-5. A könyörtelen death/grind vonalat képviselő Misery Index és a kecskemániás grinder Milking The Goatmachine is fellép az idei MetalFesten, és hamarosan újabb nevekkel is előrukkol a szervezőbrigád.

A háromnapos metal orgia már biztos nemzetközi fellépői:

Cradle Of Filth, Sabaton, Saxon, Arch Enemy, Rage, Primordial, Kataklysm, Stormwitch, Alcest, While Heaven Wept, Bloodbound, Astral Doors, Leaves' Eyes, Visions Of Atlantis, Krisiun, Graveworm, Serenity, E-Force, Thunderbolt, Lanfear, Diabulus In Musica, Kistvaen, Thulcandra, Abigail Williams, Iskald, Suicidal Angels, Equilibrium, Misery Index, Milking The Goatmachine.

A hazai bandák pedig:

Stonehenge, Wisdom, Velvet Seal,Christian Epidemic, Tűzmadár, CasketGarden, Damned Spirits' Dance, Tirana Rockers - EGO - Csejtey

A 2011-es MetalFestre március végéig 12999 Ft a 3 napos belépő.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr482706190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum