RockStation

Új hullám és kvintek a Crazy Mamában

2011. március 10. - sunthatneversets

Ha most el kellene gondolkodni azon, hogy mi lehetne az, ami egyfajta kapocsként összeköti a Killer Surprise, a HanGerilla és a Plastic Bitch zenekart, az feladná a leckét. Legyen elég annyi, hogy három különbözõ, mégis egyformán fiatalos (mit fiatalos, fiatal!), dinamikus, színes és - nem utolsósorban - kiváló muzsikát játszó csapat mutatja be a kvintes hangközök közt felcsapó új hullámot.

Akik ismerik a zenekarokat, azoknak egyértelmûan ott a helye március 19-én a Crazy Mama Music Pubban (Budapest, Gubacsi u. 97.), akik pedig nem hallották még egyik csapatot sem, azért jöjjenek el, mert ebben a konstellációban nem minden pénteken lehet látni ezt a hármast. Érdemes "elõtanulmányokat" folytatni a csapatok munkásságát illetõen, ugyanis a Plastic Bitch és a Killer Surprise ingyen letöltésre kínálja legújabb lemezét, a HanGerilla pedig online streamre a lemezelõzetest.

Összefoglalva:
2011. március 19. Crazy Mama
Killer Suprise | HanGerilla | Plastic Bitch
Kapuk: 20.00 Belépõ: 990 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr342725919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum