RockStation

Új anyagon dolgozik a The Cult

2011. március 13. - sunthatneversets

A címben szándékosan az anyag szót szerepeltettük, hiszen a 2007-es Born Into This című nagylemez kiadása óta nem a hagyományos módszer szerint dolgozik az angol banda. A tavalyi év során két, talán EP-nek nevezhető anyag is napvilágot látott a zenekartól Capsule I és Capsule II címmel. Mindkét anyag két új dalt (Every Man And Woman Is A Star, Siberia, illetve Embers, Until The Light Takes Us) és koncertfelvételeket, valamint filmrészleteket tartalmazott és a zenekar nyilatkozatai szerint sikeres kiadványnak is bizonyultak.

A The Cult a napokban ismét stúdióba vonult, hogy új dalokon dolgozzon, a producer pedig ismét a Capsule anyagokon is dolgozó Chris Goss (Kyuss, QOTSA, Unkle). A végeredmény kora ősszel lát napvilágot, viszont azt nem közölték, hogy újból rövidebb kiadványra, vagy egy teljes nagylemezre készülhetünk. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr232734963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum