RockStation

Agnostic Front és Napalm Death az idei Rockmaratonon

2011. március 15. - sunthatneversets

Újabb komoly külföldi nevek csatlakoztak a 2011-es fellépőkhöz, az Agnostic Front  és a Napalm Death képében. A Hardcore műfaj egyik alapcsapata olyan magyar legendákkal lesz megerősítve stílusából mint Social Free Face, Liberal Youth, Tisztán a cél felé, Tango Underground, stb. Igazi ünnep lesz a fesztivál keddi napja a Hardcore műfaj szerelmeseinek!

Július hatodikán a Napalm Death aprít majd, olé! Mától márciusban minden nap bejelentünk egy újabb fellépőt a fesztivál facebook oldalán! 2011-ben ismét ellátogat a Tankcsapda zenekar a Rockmaraton Fesztiválra! További új hazai fellépők még: Nevergreen, Christian Epidemic, Casketgarden, Bornholm, Nightquest, Pigs Might Fly. Rómeó Vérzik, Kerecsensólyom, Kovbojok, Bloody Roots, Leander.

Ha meglévő hetijegyeddel akarsz nyerni mégegyet, vagy ha te akarsz lenni Miss Rockmaraton 2011, keresd az események rovatot ugyanott, rövidesen újabb játékok is indulnak! Ha első kézből akarsz értesülni híreinkről, akkor regisztrálj a hivatalos weboldal hírlevél listájára, későbbiekben ezzel is nyerhetsz…

Akciós bérletek MÉG mindig kaphatóak 8.990.-Ft-os áron, egy egész hétre ennyi IGEN!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr812739544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum