RockStation

Elindult a Kyuss-turné, ingyenes válogatás a pesti koncerthez

2011. március 16. - sunthatneversets

Múlt pénteken elindult a Kyuss európai turnéja, a 15 év után újra aktív zenekar ezúttal Kyuss Lives! néven - és Josh Homme nélkül - koncertezik, de ez nem zavarja a rajongókat, a turnéállomások 90%-ára már minden jegy elkelt. Így lett volna ez a pesti koncerttel is, ha a szervezők nem teszik át a Gödör Klubból a Petőfi Csarnokba a bulit. Érthető a koncert iránti nagy érdeklődés, hiszen több nyugat-európai országban a sajtó a hónap turnéjának kiáltotta ki a körutat, Kelet-Európában pedig a pesti az egyetlen koncert.

A videómixekben utazó DragOnTape segítségével most minden Kyuss-fannak átnyújtunk egy válogatást. A mix alapja a turné első bulija (Bergen, Norvégia), ehhez a setlisthez kapcsoltunk néhány régi koncertfelvételt, hivatalos és rajongói klipeket, kézikamerás felvételeket a 2011-es turnéról és a turné hivatalos trailerét. Mindezt teljes képernyőn nézhetitek itt:

A hazai fejlesztésű DragOnTape annak ellenére, hogy teljesen új projekt, máris olyan fesztiválok promójában működik közre, mint a Glastonbury, ráadásul szervezők és rajongók részére is egyaránt gyorsan és ingyenesen létrehozható, látványos videómixeket kínál.

A vasárnapi Kyuss Lives! koncertre szombat délutánig kaphatók a jegyek az ismert jegyirodákban, vasárnap pedig 14 órakor nyit a Pecsa pénztára.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr372745304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum