RockStation

Klipözön: Foo Fighters, Danko Jones, Firewind, és Lazarus A.D. videók [VIDEJÓ EXTRA]

2011. március 22. - sunthatneversets

Nagyon régen jelentkeztünk, itt a pótlás!

Az ex-Nirvana dobos Dave Grohl Foo Fighters nevű bandája, már a második klipet adja ki a majd csak április elején megjelenő új nagylemezhez. Ez itt a Rope snassz stúdiós videója.

 

A Danko Jones sem tétlenkedik. Már szinte el is felejtettük a tavaly kiadott Below The Belt című lemezt, amihez kliptrilógiát tervezett a zenekar. És valóban a trilógiának eddig csak két darabja jelent meg itt és itt. Egészen eddig, mert  ez itt az I Think Bad Thoughts  benne olyan ismert arcokkal, mint Elijah Wood, a Karatekölykös Ralph Macchio, vagy a Minutemen muzsikus Mike Watt)

 

A görög Firewind soraiban penget az a Gus G., akit lehet, hogy legtöbben már Ozzy mellől ismernek. Minden esetre a bandának tavaly új lemeze jelent meg Days Of Defiance címmel, erről pedig az Embrace The Sun-ra készült videó.

 

Utoljára egy jó kis ütős klipet és dalt, hagytunk. Az amerikai Lazarus A.D. Black River Flow című év elején megjelent lemezéhez klip is készült, mégpedig a The Ultimate Sacrifice című dalhoz.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr882761149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum