RockStation

Ad Astra hírek

2011. március 30. - sunthatneversets

A zenekartól kaptuk az alábbi híreket:

Idén még nem nagyon jelentkeztünk, így íme az első hírfüzérünk. Mindenekelőtt jelentjük elkészültünk az legújabb feldolgozás merényletünkkel, amely nem más, mint a koncertjeinken már többször felbukkant Peter Gabriel dal, a Sledgehammer (pontosabban 'Sludgehammer', ahogy mi nevezztük a végeredményt meghallva). A dal hangzását Vári Gábor stúdiómágus (Dystopia, Angertea, Salvus stb.) követte el, amely letölthető az eddig kómában fekvő, de most ideiglenes jellegel feltámasztott honlapunkról, valamint meghallgatható a myspace illetve facebook profilunkon is. Ez az első nóta amúgy, amit a zenekar négyes felállása készített, Erdélyi Peti gitárossal a mikrofonnál és Specker Balázs szintén-gitárossal a vokál fronton.
További lényeges esemény, hogy április közepén kezdjük meg a második Ad Astra album dobfelvételeit Szegeden, Vári Gábor műhelyében, és nyár közepére, ha a külső/anyagi tényezők is úgy engedik, be is szeretnénk teljesen fejezni.
Koncertfonton most tavasszal az az érdekes helyzet állt elő, hogy kivételesen többet játszunk külfödön, mint itthon. Egy három állomásos mini-turné erejéjig a Stonedirt arcokkal visszatérünk a gyönyörű Erdélybe, majd Remorse-ékkal ruccanunk át Szerbiába. Aki magyarhonban akar minket elcsípni az most április 2-án Budapesten, a Dürer Kertben megteheti a Progression Strikes Back fesztiválon. A Pöröly legyen veletek!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr402784002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum