RockStation

Foo Fighters Szegeden, Ossian a Nova Rockon!

2011. április 01. - RaczUr

Bizony-bizony, Foo Fightersék annyira felbuzdultak a garázs turnéjukon, hogy úgy döntöttek Európában is újráznak a fesztivál szezon kezdete előtt. Ugyebár itt nehézkesebb lenne ténylegesen garázsokba adni hangversenyt, így egy kompromisszumos megoldással úgy döntöttek Dave Grohlék, hogy klub bulikon nyomatják az új albumuk debütálását. Ennek keretében (május elején indul a turné Angliában) június 2.-án Szegeden a Club Noirban lép fel a Foo Fighters! A 150 belépő kisorsolás útján kerül a szerencsésekhez, további információkat a zenekar facebook oldalán fognak közölni nekünk.
 

Amíg egy zenei nagyágyú Magyarországra látogat, egy nagyágyú fesztivál egy magyar zenekarra csapott le! Mivel az osztrák-magyar határtól csak pár kilométerre található a Nova Rock, és hazánk lakosai közül nagy számban vannak jelen a fesztiválozók, a szervezők úgy döntöttek, hogy kedveskednek nekünk azzal, hogy egy magyar zenekart is meghívnak. Az együttes választásánál az eladási statisztikákat vették figyelembe, és ugyan tavaly nem jelentetett meg hanganyagot az Ossian, de összességében az elmúlt pár évben folyamatosan ott volt a top előadók között a Mahasz eladási listái szerint. Az alább látható kép alapján június 11.-én láthatjuk az acélszívű metál brigádot a határ túloldalán.   

Érdemes tehát már most rápillantani a naptárra!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr822790805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum