RockStation

Guns N' Roses: Fizetnek a késésért

2011. április 03. - sunthatneversets

Az idei Rock In Rio Fesztiválnak 2001 után ismét a Guns N 'Roses lesz a headliner-e, október 2-án. A szervezők tanulva a tíz évvel ezelőtti botrányból - ami abból eredt, hogy Axl Rose és csapata 2 órával a meghirdetett kezdés után lépett fel - idén biztosra akartak menni és állítólag szerződésbe, annak is a záradékába foglalták, hogy a zenekar  terhére írható késés miatt a csapat fizetni köteles, amit nagy valószínűség szerint a fellépti díjból vonnak le. A csapat énekese Axl Rose állítólag belement a szerződés ezen részletébe.

A csapat egyetlen 2010-es amerikai fellépésen, a dél-dakotai Sturgis Rally Bike-on a tervezett este 11 órás kezdésből hajnali 1 óra lett, és a türelmetlen tömeg a színpadra dobált különböző dolgokat. A fesztivál hivatalos honlapján később a szervezők közölték, hogy a késedelem oka technikai probléma volt és nem az Axl Rose "tendencia" folytatása.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr872795401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum