RockStation

The Black Dahlia Murder, Protest the Hero, Kill With Hate@Dürer kert, Budapest!

2011. április 04. - Benyo.

 A Skalar Music Hungary alig két órával ezelőtt harangozott be egy általuk szervezett nyereményjátékot, melyben tippeket vártak, hogy egy nyárra esedékes koncertnek próbáljuk meg kitalálni a fellépőit. A segítség annyi volt, hogy elárulták, az egyik zenekar már négyszer volt nálunk, míg a másik az idei fellépésével együtt, összesen kétszer. A lepel lehullt, így ünnepélyes keretek között szeretnénk beharagozni az amerikai dallamos death metal vonal elitiskolájának osztályelsőit, a nálunk utoljára a tavaly januári Bonecrusher Fest-en bizonyító 'Black Dahlia Murder-t, kiknek szárnysegéde a februárban nálunk koncertező Protest the Hero lesz! Az este folyamán egy hazai zenekarral is büszkélkedhetünk a Kill with Hate személyében. Az esemény 2011. 06. 29-re esedékes, természetesen a Dürer kertben. Azt hiszem ebben az évben tényleg fel kell kötnünk a gatyánkat! Köszönjük Skalar! Részletek a tovább után.

 

THE BLACK DAHLIA MURDER (USA), PROTEST THE HERO (CAN), KILL WITH HATE

 
2011. június 29. · 19:00
Budapest, Dürer kert

jegyár: 3.900 Ft (bolti elővétel), 4.500 Ft (online elővétel 2011. június 5-ig), 4.900 Ft (online elővétel 2011. június 6-tól, valamint a helyszínen)
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr232799571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum