RockStation

Egy igazán brutális darálás: Betraying The Martyrs a Dürerben [KONCERTAJÁNLÓ]

2011. április 06. - sunthatneversets

2011. április 18-án a Dürer Kert nagytermének falainak szilárdságát egy igazán brutális darálás keretein belül 4 zenekar fogja tesztelni. A Betraying The Martyrs az egyik legnépszerűbb francia modern metál zenekar, első Breath In Life című nagy lemezét Párizsból érkezik bemutatni hozzánk. A 2008-ban alakult 6 tagú együttes stílusát a szimfonikus keresztény metalcore jelző tudná talán a legjobban lefesteni. 2009-es "The Hurt, The Divine, The Light" nevű EP-jükkel sikerült felkelteni az érdeklődést, s jelentős rajongótábort szerezni. Azóta átestek egy gitáros és egy énekes cserén, (utóbbi posztra egy angol születésű úr személyében találtak pótlást) ám ez nem törte meg őket, amit a Dürerben is bizonyítani fognak!

Második zenekarunk a My Autumn Szentpétervárról, Oroszországból jön hozzánk. A 2006-ban alakult banda eddig 2 EP-vel és egy nagy lemezzel büszkélkedhet. Erőteljes death/metalcore zenéjüket néhol orosz nyelvű szövegekkel fűszerezik.

Hazai oldalról pedig a The  Sharon Tate és a The Devil Came On Horseback fogja leszedni az arcotokat!

BISBASS bemutatja: Betraying the Martyrs (Fra) & My Autumn (Rus) & The Devil Came on Horseback & The Sharon Tate
Jegy ár: 1300 Ft
Helyszin: Dürer Kert (1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr232803663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum