RockStation

Scorpions - Még egy búcsúlemez??

2011. április 10. - sunthatneversets

Nem könnyű letenni a lantot. Ebben az esetben mondjuk éppen a gitárt. A Scorpions utolsónak ígért albuma Sting In The Tail címmel egy évvel ezelőtt jelent meg és ezt nagyszabású búcsúturnéval tetézi a csapat, melynek keretében június 6-án a Budapest SportArénában lépnek fel. Már tavaly megszellőztették, hogy annyira mégsem végleges a búcsú, most pedig egy lengyel tévéshowban az együttes basszusgitárosa Pawel Maciwoda árult el részleteket a tervekről, amik arra vonatkoznak, hogy jövő év elején a Scorpions néhány régi klasszikusát újra kiadja. Az elképzelések szerint a Scorpions ősszel vonulna stúdióba, hogy újrarögzítsen egy teljes albumnyi régi szerzeményt.

Nyilván ebben nagy szerepe van annak is, hogy a búcsúturné óriási siker mellet fut, naná hogy mindenki látni akarja utoljára a színpadon a csapatot, de még az új lemez is remek statisztikákat tud felmutatni, természetesen a mostanság szokásos lemezeladások mellett. Németországban például már több, mint 200.000 darabot adtak el belőle.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr172813506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum