RockStation

Sunday Fury – Két lemez készül

2011. április 11. - sunthatneversets

A zenekar jelentkezett az alábbi hírekkel:

Ugyan picit eltűntünk a kicsi, de annál biztosabb rajongóbázisunk elől, de élünk, virulunk, melózunk! Tetszhalálunk oka: készülnek az új számok!

Mindezek mellett mi (azaz a tagok) ezer és ezer más fontos projektet bonyolítunk a hétköznapjainkban:
- alap projekt: éhhalál elkerülése és a minimális létezéshez elengedhetetlen funkciók fenntartásához szükséges nyersanyagok megteremtése...
-  side projektek: egy, azaz 1 db építkezés
                        egy, azaz 1 db lakáshitel törlesztő részleteinek össze „hangyázása”
                        kettő, azaz 2 db albérleti díj kiizzadása
                        egy, azaz egy darab gyerek nevelése…..

Magyarul: dolgozunk mit az állatok, vagy mint hason cipőben járó zenésztársaink, de ez mindegy. Tervezett projektek: kettő, azaz 2 db „lemez” rögzítése, Sunday Light, illetve Sunday Heavy munkacímen, azon okból kifolyólag, miszerint az extrém ötleteink sűrűsödése miatt úgy érezzük, külön lemezt kell szentelnünk eme folyamat eredményeinek.

„Namármostdeugyehát” az együttesnek azért nem árt valamiféle életjelet adni magáról (még ha naivnak is tűnünk azzal az egoista gondolattal, hogy mindez bárkit is érdekel: ) ezért arra gondoltunk, hogy felveszünk egy, azaz 1 db kész nónát, pardon, nótát próbatermi körülmények között és közzétesszük, bizonyítván létezésünket és aktivitásunkat. Hogy mindez mikor realizálódik, nem lehet tudni, de új nóta van dögivel…
Hát ez van, reméljük, értékelitek az őszinteségünket, ha egyebünk nincs is a pár új nótán kívül, és érdeklődve várjátok a további fejleményeket.

Végére hagytuk az egyik legfontosabbat: tagjai lettünk a Powerground Managemant Family-nek, ez évtől gyakorlatilag Ők Maguk segítik szekerünket a reális magyar földúton, ezúton is köszönjük! Ha előbb nem is, de a bulikon reméljük, találkozunk. Sunday Fury a myspace-en.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr182816033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum