RockStation

Slytract - Augusztusban érkezik az Existing Unreal

2011. április 22. - sunthatneversets

Az új Slytract lemez kapcsán Melegh Gábor B. a következőket mondta lapunknak:

A következő Slytract nagylemez 2011. augusztus 5-én fog megjelenni a NoiseHead Records gondozásában. A Relapse Records az USA-ban fogja terjeszteni a lemezt, további terjesztőkről később fogunk híreket adni, amint lefixálódott minden. A lemez az Existing Unreal címet fogja viselni, amely tökéletesen kifejezi az új anyag koncepcióját. Hogy ez pontosan mit takar, nehéz lenne pár sorban elmagyarázni és nem is lenne célszerű, mivel ez a dalok és szövegek feladata lesz.

Az első mixek is megérkeztek már Ausztriából, a munka folyamatosan halad, sok lesz az újdonság, ami a hangzásvilágban is meg fog mutatkozni. Ez főképp abban rejlik, hogy a dallamos, atmoszférikus részek legalább akkora jelentőséget kapnak, mint a brutalitás. Az alább található koncertdátumok már fixálódtak, a bőgősünk, Szabolcs július közepén jön haza véglegesen külföldről, azelőtt lesz pár buli, ahol még Jakab Viktor fog kisegíteni, mint session bőgős. 

Megtaláltok minket a Facebook-on is, lájkolni lehet, tessék, továbbá kövessétek a youtube-ot, myspace-t stb. Itt pedig megtekinthetitek a második lemeztrailert, amelyhez mindenkinek nagyon kellemes szórakozást kívánunk!”

Koncertek:
2011. július 8.
Pécs, Rockmaraton Fesztivál
2011. augusztus. 27
Budapest, Dürer Kert lemezbemutató

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr592845839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum