RockStation

Comeback Kid, The Ghost Inside, Grave Maker, Social Suicide @ Dürer Kert [KONCERTAJÁNLÓ]

2011. április 23. - sunthatneversets

2011. május 07-én egy igazán bombasztikus koncertre van kilátás a Dürer Kertben, hiszen visszatér hazánkba a modern hardcore egyik élcsapata, a kanadai Comeback Kid. Ráadásul a  kanadai banda egész jó társaságban érkezik hozzánk, hiszen hozzák magukkal az amerikai The Ghost Inside-ot, akiknek tavaly Returners címmel jelent meg legutóbbi albumuk. Szintén  járt már nálunk a kanadai Grave Maker, akik oldszkúl hardcore-ban utaznak. A koncertet a norvég Social Suicide nyitja majd.

 

 

A Skalar Music Hungary és a For The Kids bemutatja:

Comeback Kid (CAN), The Ghost Inside (USA), Grave Maker (CAN), Social Suicide (NOR) @ 2011. május 7. (szombat) 19:00 - Dürer kert

Jegyek: 4.200 Ft (bolti elővétel), 4.800 (online és jegyirodai elővétel április 24-ig), 5.500 (április 25-től, valamint a helyszínen.)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr292848360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum