RockStation

Insane - Európa turné a Pro-Pain-nel, stúdió, sörmajális

2011. május 04. - sunthatneversets

Érsek Gábortól kaptuk az alábbi híreket:

Februártól április elejéig közös turnén vettünk részt a Grenma és Fish zenekarokkal. A koncertsorozatra nyugodtan mondhatjuk, hogy tökéletes döntés volt, hiszen amellett, hogy baráti szálak fűznek a fent említett bandákhoz, ami garantálta a szenzációs hangulatot, nemegyszer játszhatott a három csapat teltházas klubokban.
A turné végeztével ismét a próbaterem lett az otthonunk. Most május elején már kimerjük jelenteni, hogy jól állunk a dalírási folyamatokkal. Olyannyira, hogy a májusi Európa Turné előtt (ahol a Pro-Pain vendégei leszünk két héten keresztül), két napra stúdióba vonulunk, hogy felvegyünk egy új számot, amit a nyár folyamán ingyenesen letölthetővé teszünk és reméljük, hogy számotokra is egyfajta iránymutatást fog nyújtani, hogy mit is várhattok tőlünk 2012-ben az új nagylemezen, hiszen addigra már négy éves lesz az Our lemez.
Egy szónak is száz a vége találkozzunk május 13-án a Dürerben a sörmajálison, ahol a Cadaveres-el és rengeteg más bandával lépünk fel este 22:00 órától. Érdemes időben érkezni, hiszen megnyílt a kerthelyiség is, ahol kilehet próbálni a sörpongot és sörlinget, az igazi vagányoknak emellett egy rodeó bika is fel lesz állítva!

Májusi Dátumok:
05/28 Bischofswerda [D] - East Club Open Air
05/26 Niedergörsdorf [D] - OFTundGut Festival
05/25 Aalen [D] - Rock It
05/24 Kassel [D] - Musiktheater
05/23 Frankfurt [D] - Nachtleben
05/22 Den Bosch [NL] - W2
05/21 Sonthofen [D] - Barfly
05/20 Jena [D] - Fhaus
05/19 Praha [CZ] - Exit Chmelnice
05/18 Liberec [CZ] - Casta Club
05/17 Lovosice [CZ] - Gambrinus Club
05/16 Gydnia [PL] - Ucho Club
05/15 Katowice [PL] - Mega Club
05/13 Budapest [H] - Dürer Kert

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr282876150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum