RockStation

Elmarad a Queens Of The Stone Age budapesti koncertje

2011. május 06. - sunthatneversets

Bármennyire is készültünk rá, sajnálatos módon nem lesz módunk Budapesten megnézni Josh Homme-t és zenekarát, ugyanis ma a banda lemondta a Petőfi Csarnokbeli fellépését, minden különösebb indoklás nélkül, mert állítólag előbb haza kell utazniuk. Így május 28-án nem lesz koncert, de így jártak a cseh és lengyel rajongók is, ahol 29-én és 30-án lett volna a buli.

A koncertet szervező LiveNation hivatalos közleménye:

Queens Of The Stone Age bejelentés

A Queens Of The Stone Age zenekar sajnálattal jelenti be, hogy május 28-án a budapesti Petőfi Csarnokba, valamint május 29-én Prágába és május 30-án Varsóba meghirdetett koncertjeit kénytelen lemondani; előre nem látott körülmények miatt hamarabb kell visszatérniük az Egyesült Államokba, mint tervezték.

Úgy a magunk, mint a zenekar nevében elnézést kérünk a rajongóktól a kellemetlenségekért, és megpróbáljuk a most lemondott koncertet mihamarabb pótolni.

A belépőjegyek a vásárlás helyszínén, a koncert eredetileg meghirdetett dátumától számított harmincadik napig válthatók vissza.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr572883136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum