RockStation

4EVER ROCK – Szolnokon (Amber Smith, Esti Kornél, 5 Yards, The Borgia)

2011. május 13. - sunthatneversets

Május 21-én a szolnoki Ifiház négy zenekar közös koncertjének ad otthont. A két év után újra összeállt Amber Smith-t nem kell bemutatni az indie rock szerelmeseinek. A 2000-ben alakult zenekarnak hat évet kellett várnia a hazai elismerésre. 2006-ban jelent meg ugyanis a rePRINT, mely itthon is ismerté tette az Amber Smith nevet.

Az ötödik életévében járó Esti Kornélt is a fellépők között találjuk. A zenekar Egytől egyig című lemeze két éve jelent meg és a srácok legnagyobb eddig sikerüknek a tavalyi nagyszínpados fellépésüket tekintik, amit a Sziget fesztiválon követtek el.

A 5 Yards hazai pályán lesz. Az 1 éves zenekar lassan, de biztosan menetel az ismertség felé. Erre garancia a háttérben munkálkodó Est Music, mely szinte az alakulás után azonnal szárnyai alá vette őket.

A The Borgia nevével még csak most ismerkednek a zeneszeretők. Különösen azok, akik megvették a RockinforM múlt havi számát és szembetalálták magukat a csapat igényes kiadványával. Aki egyszer meghallgatja az Adél című számukat, örökre The Borgia fan marad.
 
2011. 05. 21.
Szolnok Ifi Ház
Kapunyitás: 19: 00
Belépő: 600 HUF

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr962899877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum