RockStation

Júniusi koncert-dömping a RockStation-ön

2011. június 04. - sunthatneversets

A Fesztivál szezon kezdetével ideje számba venni, hogy egyáltalán milyen rockzenei események zajlanak mellettünk. Jó hír, hogy ezek nagy részén ott leszünk és informálunk benneteket, hogy miket láttunk/hallottunk.

Június első hétvégéjén zajlik a Metalfest Open Air Csillebércen. A Fesztivál mindhárom napján jelen leszünk és mindegyik napról számíthattok beszámolóra is, meg egy tonna képre lévén rengeteg a nívós fellépő.

Hétfőn még felocsúdni sem lesz idő, hiszen a Scorpions érkezik Budapestre a SportArénába búcsúturnéja keretében. Mivel utoljára láthatjuk őket - már ha abba bírják hagyni - feltétlenül ott a helyünk. Ugyanaznap az Asia is tiszteletét teszi nálunk, akik az A38 Állóhajón lépnek fel, így stábunk egy része kettéoszlik, hogy őket is megnézhessük.

Pár nap pihenés után keményebb fába vágjuk a fejszénket. Június 11-én irány az osztrák-magyar határ. A Novarock mond a három napján ott leszünk, így aztán kicsit fáradtan jövünk haza, ahol június 14-én a Dürerben Boysetsfire, majd másnap ugyanitt Bring Me The Horizon.

A június második fele sem ígérkezik gyengébbnek. 22-én Roger Waters érkezik az Arénába a Fal-lal, amelyen valamilyen formában szeretnénk képviseltetni magunkat. A hónap vége igazi őrültek háza lesz. Június 27-én Hatebreed, Death By Stereo párosítás a Dürerben, másnap pedig a Corrosion Of Conformity zúz az A38-on, míg a hónap megkoronázásaként június 29-én Black Label Society a PECSA-ban, és ugyanezen a napon The Black Dahlia Murder a Dürerben. Ja, és a július sem lesz gyengébb :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr772955013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum