RockStation

Helyzetjelentés a Novarock második napjáról

2011. június 13. - Frogfoot

Az előző nap bejelentkezésünk óta sok minden nem változott. Jó idő, sok látogató- de kellemesen szellősen - és rengeteg jó zenekar, már ami a vasárnapi felhozatalt illeti.

A Jennifer Rostock glam-punkja nagyon népszerű volt a német és helyi erők között. A szénné vart fáradhatatlan dögös-vörös énekesnőt kajálták a népek, pláne, hogy még németül is énekelt.

A németes nevű, de norvég Katzenjammer nemsokára itthon is játszik. Folk, country, bendzsó, balalajka. Nem volt túlságosan rock, de poénnak elment. Ezután a Times Of Grace végre villanygitárral tolta, metalcore bele az arcba. Zúzz!

Az ex-Gunner Duff MC'Kagan Loaded nevűcsapatát a is megnéztük. Azt kellett konstatálnunk, hogy Duff azt csinálja, amihez a legjobban ért: rakenrollt. Glenn Danzig legalább olyan izmosan szólt, mint amilyen ő maga. Nagy élmény látni a mestert, mert sűrűn nem dugja át az orrát Európába.

A Korn-tól, ha nem is estünk hasra, azt el kell ismerni jó koncertet toltak. Jonathan Davis, mint tudjuk jó frontember, de ezen az estén Ray Luzier dobos még nagyobbat alakított, viszont Fieldy, a basszer fekete pontot érdemel.

Magyar szemmel/füllel talán hihetetlen, de a nap headliner-e a dán Volbeat volt, akik német nyelvterületen, akkora sztárok, hogy csak na. Elvis metáljuk amúgy is fesztiválokra való, minden daluk slágerként hatott, mondanom sem kell ezen az estén nem tudtak a szervezők hibázni velük.   

Fotók: Réti Zsolt

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr972979515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum