RockStation

Crossover alapvetés a Dürerben

2011. június 20. - sunthatneversets

Június 28-án C-betűs, de nem C-kategóriás zenekarok koncertjére invitáljuk a nagyérdeműt a Dürer Kertbe, hiszen története során először Magyarországon a CORROSION OF CONFORMITY. Sokak számára apró szépséghiba, hogy a zenekar a klasszikus felállásával jön, azaz a Reed Mullin, Woody Weatherman és Mike Dean alkotta trió érkezik, mégpedig az Animosity és Technocracy anyagok dalaival, azaz egy masszív crossover-történelemórának lehetünk majd szemtanúi. Bár a fanyalgók hangja megerősödött a reaktivált C.O.C. munkásságá miatt, miszerint Pepper Keenan jegelése nem szép dolog, de badarság lenne azt hinni, hogy aki ellátogat a Dürer Kertbe az nem lesz gazdagabb egy életreszóló élménnyel, hiszen a hardcore és metal házasságát elősegítő C.O.C. crossover anyagai legalább annyira meghatározóak, mint a D.R.I. vagy a méltán közkedvelt S.O.D. munkásságának mérföldkövei.

Hazai részről egy régi ismerőst köszönthetünk újra köreinkben, hiszen a közelmúltban aktívan pihenő CHIEF REBEL ANGEL végre reaktiválja magát, hiszen több, mint egyéves hallgatás után és még mindig (vagy újfent) Pándi Balázs tanult kollégánkkal a dobok mögött tér vissza Magyarország notórius death and roll galerije.

A koncert nyitása a skate thrash/hardcore vonalon utazó, korai Suicidal Tendencies vonalat előszeretettel hatásként magának valló CRIPPLED FOX gárdájára hárul, ahol a budapesti hardcore színtér nagy öregjei is megfordulnak, dalaik sebességét nézve meglehetősen magas fordulatszámmal!

2011. június 28. Budapest @ Dürer Kert
Corrosion Of Conformity (USA)
Chief Rebel Angel
Crippled Fox


Jegyárak: 3.200 Ft (bolti elővétel), 3.800 Ft (online elővétel 2011. június 12-ig), 4.500 Ft (online elővétel 2011. június 13-tól, valamint a helyszínen)
Jegyelővétel: Dürer Kert, Speed Westend, The Lab, Underground Store, valamint az Eventim hálozatában

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr712998362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum