RockStation

Menjetek a Hegyaljára! - Negyedik rész

2011. július 10. - sunthatneversets

Kis hazánkban kevés a rockfesztivál. Echte ilyen a már két évente megrendezett Metalfest, a Rockmaraton, azt kábé ennyi. A többi fesztivál ugyan bír keményzenei felhozatallal, melynek aránya évről évre változó. A július 13-16 között Tokaj-Rakamaz-on rendezett Hegyalja-Fesztivál azonban évről évre erősít a felhozatalon, amely idén annyira erős, hogy a majdnem rockzenei fesztivál jelzőt simán ráaggathatnánk a Hegyaljára.

A Fesztivál első és második és harmadik napjának ajánlója ITT, ITT és ITT, a levezetésként szolgáló negyedik napot pedig mindjárt kivesézzük.

A Hegy Nagyszínpad szombati programja nem annyira rockerbarát, de a hangulat így is jó lehet, hiszen színpadon lesz a Magashegyi Underground, a PASO, a Bëlga, a 30Y. Közéjük ékelődik az angol elektro-pop Ladytron és a szintén angol Kosheen.

A Pepsi Nagyszínpad azonban abszolút a kemény zenék barátja lesz ezen a napon, hiszen a stílus hazai vezető csapatai lépnek fel a Leander, az Insane, a RoadSubscribe és a Blind Myself és a Grand Mexican Warlock személyében. Hogy a színpadon külföldi fellépők is aprítsanak arról a német Heaven Shall Burn és a dán Raunchy gondoskodik majd, de fellép az olasz Helia is.

A részletes programot IDE kattintva nézhetitek meg. Csalódás szinte kizárt. A fesztiválról részletes beszámolókkal fogunk jelentkezni, úgyhogy nézzetek vissza sűrűn hozzánk.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr373054639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum