RockStation

Július 24-én először látogat hazánkba az amerikai CDC!

2011. július 19. - sunthatneversets

A Pennsylvania államból származó zenekar a környék hc bandáira jellemző súlyos hangzással zúzta már körbe az USA-t, Mexikót, Európát, többek között a Terror, Death Before Dishonor, Sworn Enemy és Set Your Goals társaságában, de eljutottak olyan egzotikusabb helyekre is, mint Izrael, Dél-Afrika vagy Oroszország.

2003-as megalakulásuk óta oldschool alapokra építkező zene, rengeteg energia, súlyos breakdownok és szigorú diy hozzáállás jellemzi a csapatot, akik nyári Európa turnéjukkal először érkeznek Magyarországra.

Hazai oldalról színpadra áll a hasonló műfajban utazó The Last Charge, akik a tetszhalott állapotból visszatérve szép lassan újra bekapcsolódnak a hazai és nemzetközi színterek életébe. Felléptek Budapesten a Hatebreed előtt amit egy-egy német és belga buli követ júliusban, nem mellesleg pedig elkezdték új lemezük előmunkálatait, két szám már fel is került tőlük az internetre. Itt lesz még a rövid időn belül szintén új lemezzül jelentkező Fateful Strike és a szegedi fiatalok alkotta Game Misconduct, akik zenéjüket redneck beatdown-ként definiálják.

JÚLIUS 24@DÜRER KERT (kisterem), BUDAPEST
CDC
The Last Charge
Fateful Strike
Game Misconduct
Start: 19:00
Belépő: 1000 HUF

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr433040525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum