RockStation

Megünnepli 30. születésnapját a Metallica

2011. július 28. - sunthatneversets

Idén ünnepli fennállásának harmincadik évfordulóját a világ legnagyobb metal bandája a Metallica. Ennek örömére december elején San Franciscóban egyhetes koncertsorozattal ünnepel a banda, igaz csak a fan-club tagjai járnak jól.

A december 5-ével kezdődő hét tehát Metallica hét lesz, amelynek során a Fillmore-ban 5-én, 7-én, 9-én és 10-én ad koncertet a banda. A koncerteken felbukkannak majd különleges vendégek, lesznek ritkán játszott dalok és a programot estéről estére variálja a csapat. A rajongóklub tagjai mindössze 19.81 dollárért juthatnak hozzá a négy koncertre szóló jegyhez, de a napi beugró is csak 6 dollárba kerül. 

Hogy mekkora tülekedés lesz a jegyekért azt nem tudjuk, de a Fillmore 1500-as befogadóképességét tudva, lesz itt kung-fu az biztos.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr483107202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum