RockStation

Corelosa & Twister koncert a révkomáromi Rock Club 25-ben

2011. augusztus 18. - sunthatneversets

A sikeres  lemezbemutató koncert után lassan, de biztosan alakul a Twister zenekar  őszi turnéja. Az első állomás szeptember 2-án a révkomáromi Rock Club 25-ben  lesz, ahol már felléptek  korábban a P. Box vendégeként. Így már ismerősként térnek vissza, ahol a Corelosa zenekar látja majd őket vendégül.
A Twistert nem kell mutatni, hiszen első lemezük, Az Ördög lánya, megjelenése  után tucatnyi új rajongóra tettek szert az ország szinte minden pontjáról. A Corelosa zenekar 2009 óta aktív és idén elkészítették első demójukat, mely a honlapjukról letölthető. Ők is visszatérő vendégek a klubba, így mindenféleképpen egy jó hangulatú bulira számíthat az, aki szeptember első péntekén a révkomáromi Rock Club 25-öt választja bulihelyszínnek.

2011. 09.02.
Rock Club 25, Révkomárom
Corelosa & Twister koncert
Belépő: 1 Euro
Kapunyitás: 21 óra

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr293161822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum