RockStation

Monster címmel jön az új KISS

2011. augusztus 22. - sunthatneversets

A KISS jubileumi, huszadik stúdióalbuma a Los Angeles-i Conway stúdióban már javában készül. A lemez várhatóan 2012. elején jelenik meg Monster címmel. Az urak nyolc dal hangszeres részeit már rögzítették, a munkálatokat pedig ezúttal is Paul Stanley énekes/gitáros irányítja.

A lemezre összesen 10 dal kerül, de több dalt rögzítenek, amelyek a különböző kiadások bónuszdalaiként jelennek meg. A lemezen Eric Singer és Tommy Thayer várhatóan 1-1 dalt énekel, a többi megoszlik Paul Stanley és Gene Simmons között.

A tagok egyöntetű véleménye szerint súlyosabb anyag várható az előző Sonic Boom-nál és eddig olyan új dalcímek szivárogtak ki a stúdióból, mint Hell Or Hallelujah, Born To Be A Sinner, Out Of This World, Are You Ready?.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr263170164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum