RockStation

marionette ID: Levakarhatatlan mosollyal

2011. augusztus 31. - sunthatneversets

Szeptember 12-én jelenik meg a tatabányai marionette ID második nagylemeze Alluvion címmel az amerikai Fluttery Records gondozásában. A felvételek 2011 elejétől júniusig zajlottak Barják András felügyelete mellett a Szimplakert Stúdióban, a dalokban pedig még Kővári Gábor (ex-Rushworms) basszusjátéka és hangja is hallható, aki mostanra Londonba költözött, így a zenekarral is elváltak az útjai. A helyére a Képzelt Város gitárosa, Győrffy Máté került, aki párhuzamosan fogja kivenni a részét mindkét zenekar működtetésében.

A kiadványon a következő szerzemények fognak helyet kapni:
1. Serenity (6:06)
2. Transpire (6:26)
3. Last Eclipse (6:07)
4. Parallel Monologue (5:40)
5. Sin of Ollan (5:41)
6. Vestiges (6:05)
7. Canyons (6:54)

Az anyag már megvásárolható és így le is tölthető a kiadó által gondozott zenekari Bandcamp-oldalról, ahol a nyitó Serenity ingyenesen is hozzáférhető és végighallgatható. A banda pedig legközelebb október 23-án lesz megtekinthető Budapesten, a Szabad az Ában a francia 12XU és az amerikai Old Growth társaságában.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr893192164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum